پخت و پز فقط در ظروف استيل

   رييس اداره بهداشت مواد غذايي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي به مردم توصيه كرد: براي حفظ سلامتي شان، در ظروف استيل پخت و پز كنند.

   سيد رضا غلامي در آستانه هفته سلامت (18تا 25 فروردين) در گفتگو با ايرنا افزود: ظروف استيل بر اساس استانداردهاي سازمان بهداشت جهاني در اولويت حفظ سلامت قرار دارد. وي اظهار داشت: وقتي مواد يك غذا كنار هم به نقطه جوش مي رسد، مي تواند مواد ظروف را به خود جذب كند، اگر ظروف از استاندارد كافي برخوردار نباشد براي سلامتي انسان مضراتي را به دنبال خواهد داشت.

   غلامي با بيان اينكه استفاده از ظروف آلومينيومي براي پخت و پز مناسب نيست، گفت: پخت و پز در اين ظروف باعث جدا شدن تركيبات مواد غذايي مي شود و استفاده درازمدت از اين وسايل افراد را به آلزايمر دچار مي كند. رييس اداره بهداشت مواد غذايي وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي با اشاره به اينكه مواد ظروف تفلون با بدن انسان سازگاري ندارد، گفت: استفاده درازمدت از اين ظروف براي پخت و پز، خطرات جبران ناپذيري را به بدن انسان وارد مي كند.

  
تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1392-2-10 12:17        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ